Облачността намалява, в Западна Бълария до слънчево време

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 13 и 18 градуса

Днес облачността ще се разкъсва и намалява, на отделни места в Западна България до предимно слънчево време. Ще е почти без валежи. В сутрешните часове на места по поречията и в низините ще има мъгла. След обяд ще се появи слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са между 13° и 18°.

Над планините ще преобладава облачно и мъгливо време, на отделни места със слаби валежи от дъжд. След обяд облачността ще започне да се разкъсва и намалява. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, на отделни места с ръмежи. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 15-16°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месец октомври и още малко ще се повиши.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 43 мин. и залязва в 18 ч. и 39 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 56 мин. Луната в София залязва в 5 ч. и 9 мин. и изгрява в 18 ч. и 6 мин. Фаза: два дни преди пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK