Празник в Първо основно училище – Гоце Делчев (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

Тази сутрин празнично украсеният двор на Първо основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев беше сцена на вълнуващо тържество за учениците от 1-ви до 4-ти клас, за които учебната година завърши.

В прецизно подготвената литературно- музикална програма  естествено се откроиха два акцента – за приключващата учебна година и за очакваното безгрижно лято. Прозвучаха и трогателни слова за учителското сърце, което тупти с грижата и обичта към учениците.

Сърдечни бяха и думите, с които директорката на училището – Людмила  Дерменджиева, се обърна към учителите, учениците и многото  родители, които също бяха уважили тържеството. Тя със задоволство отбеляза, че през учебната 2018/2019 година учениците от Първо основно училище са завоювали редица призови места в общински, областни и национални състезания, организирани от МОН, Сдружението на началните учители и други институции. Затова, освен благодарност за положения труд, директорката изрази и вярата си в бъдещите успехи на възпитаниците на училището.

На тържеството четвъртокласниците получиха своите удостоверения за завършен начален етап на основно образование. Много от тях бяха наградени с грамота за високи постижения в учебната и извънкласната дейност.

Ръководството на училището не беше забравило и родителите, участвали активно в живота на училището. За тях бяха подготвени 75 поздравителни адреса, изразяващи благодарност за оказваната подкрепа.

По време на тържеството най-голямо беше вълнението на четирите учителки, които изпращаха поредния си випуск. Ето какво сподели една от тях – госпожа Головодова: „Емоцията е наистина много голяма. Децата могат да обичат! Когато учителят дава много, и те дават много!“

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ ФОТО МРЕЖА

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK