Празник с подаръци и лакомства подариха на децата неврокопските ротарианци

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

Ротари клуб - Гоце Делчев за 6-та поредна година подари незабравим и емоционален празник на малчуганите от Гоце Делчев по случай Международния ден на детето - 1 юни. Няколкочасовата празнична програма събра на площад "Македония" стотици деца, родители, баби и дядовци, както и много млади майки с колички. Независимо от възрастта всички присъстващи на празника се веселиха и радваха на голямото и пъстро детско ято на градския площад.

Повече от 200 торбички с различни лакомства и много подаръци раздадоха неврокопските ротарианци на децата. Четири големи фирми бяха тази година официалните спонсори на хубавия първоюнски празник в Гоце Делчев, организиран съвместно от Ротари клуб и Общината.

Почти всички членове на клуба се включиха отговорно в организацията на празненството, което за членовете на Ротари клуб с всяка изминала година се утвърждава като традиционен ангажимент към най-малките жители на града.

Днес празниците в Гоце Делчев, посветени на Международния ден на детето, бяха в изобилие. Община Гоце Делчев организира също няколко мероприятия по случай 1 юни с музикална програма и много подаръци за малчуганите.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK