Правят щателно разследване на аквапарка, в който загина младеж

Снимка: Infomreja.bg

По случая се изготвя и фотоалбум на местопроизшествието

Под надзора на Окръжна прокуратура – Бургас, разследващи полицаи при ОД на МВР-Бургас, провеждат разследване по досъдебно производство, за настъпила смърт на младеж в аква-парк в гр. Приморско, обл. Бургас, а именно затова че на 08.08.2019 г. около 15:13 ч. в гр. Приморско в аква-парк умишлено умъртвил С. Г. Г. – престъпление по чл. 115 от НК.

В хода на започналото разследване е извършен първоначален оглед на местопроизшествието, назначени са съдебно-медицинска експертиза, която да установи причините за настъпилия тежък съставомерен резултат и комплексна техническа експертиза на водното съоръжение. Извършени са разпити на множество свидетели, включително и на очевидци на деянието, като предстои и провеждането на допълнителни разпити на свидетели. По случая се изготвя и фотоалбум на местопроизшествието.

Предмет на разследването ще бъде както законосъобразното функциониране на водното съоръжение, така и дали са налице данни за осъществени престъпления от общ характер от длъжностни лица, разрешили функционирането му и спрямо такива, работещи в същото.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK