Дървосекач от Кюстендил намушка свой колега след скандал в Трън

Снимка: Infomreja.bg, архив

33-годишен дървосекач от Кюстендил намушка свой колега след възникнал скандал в Трън. Инцидентът е регистриран около 23,15 ч. снощи, когато в полицейското управление в града е подаден сигнал за намушкан мъж в трънското село Лева река.

Пристигайки на местопроизшествието, служителите на реда заварили 35-годишния И. Ж. с прободна рана в областта на гърба. Потърпевшият незабавно бил транспортиран в ЦСМП-Перник. Мъжът е без опасност за живота, обявиха от пресцентъра на ОДМВР – Перник.

Криминалистите от полицейското управление в Трън веднага предприели незабавни оперативно-издирвателни мероприятия. Малко по-късно е установен извършителят на криминалното деяние, това е 33-годишният кюстендилец З. Я.

Открит е и ножът, с който била нанесена прободната рана. Двамата мъже работили заедно като дървосекачи в района на селото. Оказало се, че повод за намушкването е възникнал спор между тях.

Извършителят е криминално проявен, познат е на органите на реда с извършени кражби. Задържан е за 24 часа с полицейска заповед. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK