Областният съвет на БСП призова партийните структури да се включат в дарителската кампания на община Кресна

Изпълнителното бюро на Областен партиен съвет на БСП-Благоевград, призовава всички общински партийни структури в региона да се включат в Националната дарителска кампания на община Кресна за възстановяване на колосалните щети от пожара, възникнал на 24.08.2017 г., на територията на общината.

"Обръщаме се с призив към вас за разкриване на дарителски пунктове в клубовете на общинските партийни структури, където могат да бъдат даряват парични средства, строителни материали и вътрешно обзавеждане за изгорелите къщи и селскостопанските постройки в засегнатите села. В пунктовете могат да бъдат дарявани хранителни продукти и консерви за изхранване на пострадалите от пожара. С благодарност ще бъдат приемани и вещи от първа необходимост (одеала, чаршафи, завивки, топли дрехи и обувки)", заявяват от областното ръководство на БСП. 

Отправя се призив и към структурите на Младежко обединение в БСП за участие с доброволен труд за отстраняване на щетите от пожара.

На телефони 0893 015892, 0893 015893 и 0893 015894 всички български и чуждестранни граждани и институции могат да получат конкретна информация за нуждите на пострадалите и нанесените щети като се включат с парични средства, предметни дарения или доброволен труд.

Банковата сметка, на която могат да се превеждат парични средства в подкрепа на пострадалите от пожара и преодоляването на щетите, е:

ОБЩИНА КРЕСНА

Интернешънъл Асет Банк АД - клон Благоевград

IBAN BG08IABG74588401242700

BIC IABGBGSF

КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ: 445100

ОСНОВАНИЕ: ПОЖАР В СЕЛАТА ОЩАВА, СТАРА КРЕСНА И ВЛАХИ

"Вярваме, че във време на нужда, с общи усилия и солидарност ще успеем да дадем своя принос за възстановяване на щетите, възникнали от пожара в община Кресна. Предварително благодарим на всички за съдействието в тази благородна кауза!", се казва още в призива на Изпълнителното бюро на Областния съвет на БСП-Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK