Правителството одобри 600 000 лева за ремонт на улиците в община Разлог

Снимки: Община Разлог

Правителството на България и лично Премиерът Борисов, продължават да изпълняват програмата си за модернизиране и изграждане на общинската инфраструктура в страната. След ремонта на ул. „Черна река“ е взето решение за финансиране на рехабилитация на инфраструктурата във всички населени места в община Разлог.

Проблемните улици са с обща дължина 2 167 м и осигуряват пряк достъп на над 200 семейства и косвено на население около 8000 жители. Към момента състоянието на тези улици е много лошо, липсват тротоари и асфалт, наблюдава се спропадане и неравности на платното. Освен това улиците са изключително натоварени. 

Общината си е поставила за цел да подобри транспортно-експлоатационните качества на улиците, като същевременно осигури комфортен и безопасен пътно-транспортен достъп до домовете и основни услуги за населението и гостите на община Разлог.

Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев изказва лични благодарности към Премиера на Република България Бойко Борисов и Министъра на финансите Владислав Горанов за цялостната политика за просперитет и развитие на държавата, която дава възможност за навременната реакция, с която ще се подобри инфраструктурата на града и ще се улесни движението на жителите. Ремонтните дейности ще допринесат повишаването качеството на живот на населението и постигане на целите на община Разлог за значително подобрение на условията за обитаване и придвижване на местното население.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK