Прабаба и прадядо черпят правнука си първолак за първия учебен ден

снимки: infomreja.bg

Кирил и Пенка Зайкови от Благоевград с трепет, радост и гордост изпратиха за първия учебен ден правнука си Иван Кирев, който като първокласник днес прекрачи прага на Трето основно училище "Димитър Талев".

Празничното събитие събра тази сутрин цялата рода в сладкарница „Горска полянка”, където първокласникът бе подобаващо поздравен и почерпен.

Шашнат от вниманието на многото си роднини, първолакът Ваньо побягна и се скри в прегръдката на татко си Димитър Кирев.

На почерпката в сладкарницата бяха още бабата на първокласника Емилия, сватовете Тодорка и Иван Киреви, естествено и щастливата майка - Кирилка.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

А22:41 - 19.09.2012
ЗЛОБАТА ПОЧИВЕН ДЕН НЯМА.КАКВО ЛОШО ИМА В ТОВА,ЧЕ ПОКАЗВАТ КАК ЕДНО ДЕТЕНЦЕ И РОДНИНИТЕ МУ ПРАЗНУВАТ ЕДИН СПЕЦИАЛЕН ДЕН ЗА ТЯХ , ТА НАЛИ ДЕЦАТА СА БЪДЕЩЕТО!!! ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА САЙТА И УСПЕХ НА СЛАДУРА.
:)08:40 - 18.09.2012
Точно злобарките Елина Христова и Мария Благоева да говорят за споделяне на радост, доста нагличко ни се струва. Бая сте тъпички и двете, така че ви е простено. Внимавайте само да не ви хванем в някое заведение да искате парички за да публикувате такива "новини" на вашето смешно сайтче. За ваше добро е.
;)06:02 - 18.09.2012
Неуважаема Злобо, някога някой иска да сподели своята дребна човешка радост. Понякога!
:)22:51 - 17.09.2012
Неуважаеми неграмотни "журналистки" от Инфомрежа, и вие ли започнахте по метода на "Струма", да ходите по заведенията и да търсите пари за публикации в смешната ви "медия"? Смятате ли, че някой се вълнува от такива "журналистически постижения"? Много сте зле.

FACEBOOK