Повод за гордост! Кметът на Белица Радослав Ревански стана "Млад европеец на годината"

Кметът на община Белица Радослав Ревански има повод за гордост!

Новоизбраният градоначалник на планинската община се нареди сред най-добрите местни и регионални лидери - либералдемократи, отличени по време на официална церемония в Комитета на регионите в Брюксел днес.

31-годишният Радослав Ревански стана финалист в категорията „Млад европеец на годината“.

Младият и амбициозен кмет на Белица бе единствената номинация в тази категория на Алианса на либералите и демократите за Европа (АЛДЕ) за цяла България заради водената от него устойчива политика - в диалог с гражданите и в съответствие с европейските ценности.

"Когато човек е работлив и добронамерен - и в Европа го признават", коментираха днес хората в Белица, след като се разчу новината за високото отличие на техния кмет. 

Сред най-добрите кандидати в категория „Постижения в областта на управлението“ се нареди друг доказал се кадър на ДПС – Ресми Мурад, кмет на община Ардино. 

Номинациите за местни лидери либералдемократи бяха внесени в Комитета на регионите от АЛДЕ след задълбочен и обстоен анализ на тяхната управленска дейност. Отчетени бяха успешно реализираните политики на регионално ниво, а също така бе взет под внимание фактът, че и двамата кандидати са млади, с потенциал за развитие на европейско равнище.

Достигането до финалната фаза в тази инициатива е поредното признание за двамата градоначалници и тяхната устойчивата политика, водена в диалог с гражданите и в съответствие с европейските ценности.

Градоначалниците на Белица, Радослав Ревански и на Ардино, Ресми Мурад се бориха за престижните награди с още 33-ма кметове от 14 държави.

Двамата присъстваха на тържественото събитие, придружени от лидера на Младежкото ДПС, евродепутат и вицепрезидент на АЛДЕ - Илхан Кючюк.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

vihar23:07 - 26.04.2016
Кой му даде титлата?Приятеля му джуджето Илхан Кючук ли?Жалки сте !Сами си правите пиар и реклама сами си се възхищавате сами си давате награди! :D :D :D
Djofri17:31 - 26.04.2016
АЙДЕ ВИХЪР ИЗЛЕЗ!!!
Белица18:33 - 25.04.2016
Заслужено !.Поздравления ! За кратко спечели Беличани защото не е шлифован мозък като някой уяли се и пуснали дълбоки корени кметове . Успех Радо.
:)18:10 - 25.04.2016
а той каза ли за колко му купиха изборите?

FACEBOOK