Повече от 60 са свободните работни места в Гоцеделчевско

Снимка: Infomreja.bg

Повече от 60 са обявените от Бюрото по труда свободни работни места в четирите общини Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча.  

Пет са свободните места за специалисти с висше образование.

Две са местата за детски учители в детска градина, обявени са още по 1 свободно място за медицинска сестра, секретар и младши експерт.

От бюрото по труда в Гоце Делев съобщават, че 59 свободни работни места има в четирите общини за кандидати със средно и по-ниско образование.

Най-много – 35, са търсени шивачи на мъжко и дамско облекло и шивачи на в обувния сектор.

Обявено е още 1 свободно място за готвач, рецепционист за хотел, търси се и кредитен специалист в банка, кактои мениджър екип, счетоводител полевъден работник, пазач, пакетировчик, водач на специален автомобил, касиер, счетоводител.

Двама машинни оператори за моделиране и фасониране на пластмаса,   двама техници на електронна техника с основано образование също са сред обявените свободни работни места в Гоцеделчевско.

Аниматор, двама опаковчици, шестима машинни оператори производството на пластмасови изделия със средно образование са другите свободни работни.

 

КОМЕНТАРИ

Аз13:39 - 22.06.2018
Само на книга са тези свободни места. Като отидеш да питаш, ти казват, че мястото е заето. Бюрото по труда в Гоце Делчев е голяма мафия.
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK