4 бебета се появиха на бял свят с финансовата помощ на Община Дупница

Снимки: Община Дупница

Кметът зарадва с подаръци най-малките жители на Дупнишко

4 са бебетата на Дупница, които се родиха тази година с финансовата подкрепа на Община Дупница за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми.

Както всяка година, и тази кметът на Общината инж. Методи Чимев посрещна в кабинета си майките на новородените, за да даде своите дарове за най-малките жители на града.

Родителите на близнаците Мария и Христо, както и на Филип получиха играчки за своите отрочета, а поради ангажименти, на срещата не успя да присъства родител на другото детенце. Освен дарове за децата, инж. Чимев връчи и традиционните плакети на родителите.

Финансовото подпомагане в община Дупница стартира в началото на 2012 година, като любопитното е, че това бе и първата Наредба, която утвърди инж. Чимев след встъпването си в длъжност.

От тогава досега, с финансовата помощ на Община Дупница са се родили 35 бебчета. Всяка година преди Коледа, от Общината даряват новородените с подаръци.

Преди това, кметът на Дупница дари с подаръци 3-мата малчугани, които бяха изтеглени от Кутията на Дядо Коледа. Късметлиите тази година бяха Янек Шуков, Борислав Борисов и Божидара Кръстева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK