Потребителите на Центъра за възрастни с умствена изостаналост в Гоце Делчев с приказен и незабравим летен лагер

Снимки: Център - Гоце Делчев

Четиридневен летен лагер в прекрасната база "Минерални извори" край курортното село Огняново осигури за своите приятели потребители директорката на Центъра за възрастни хора с умствена изостаналост в Гоце Делчев, Димитрия Папалезова. 

От началото на седмицата болните от центъра се радват на много слънце, минерална вода, всекидневни разходки до околните селища и забавни игри. На летния лагер край Огняново заедно с потребителите от Центъра в Гоце Делчев е и целият колектив, който ги обгрижва денонощно. 

Желанието на хората с големи сърца е потребителите на социалната услуга да се чувстват добре във всяко едно отношение, както и всички да извлекат максимални ползи за подобряване на здравословното им състояние.

По време на летния лагер дните на болните хора край басейните с минерална вода, прекрасната природа и предлаганите им всички екстри от собствениците на комплекса, както и отличните грижи, са изпълнени с много емоции.

На плажа те са истинска атракция - пеят и се забавляват като деца, под грижите на обичания от тях грижовен колектив, който буквално от сърце се раздава и помага на потребителите в нужда от Центъра за възрастни хора с умствена изостаналост в Гоце Делчев.

Центърът е една от най-добрите социални институции в региона, с отлично поддържана база, невероятни грижи за болните и със служители, които правят всичко възможно потребителите да се чувстват щастливи и доволни. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK