Събраха средствата за инвалидната количка на 11-годишната Анна-Даная

Снимка: Личен архив

Кампанията продължава

Инициативата „Рециклиране с кауза“ успя да събере така необходимите средства за закупуване на електрическа инвалидна количка за 11-годишното момиченце от Кюстендил Анна - Даная. Детето има редица здравословни проблеми - хидроцефалия и спина бифида.

Провеждането на рехабилитация е от изключителна важност за нея. „За детето се грижат мама и баба, не е самостоятелна. Със закупуването на акумулаторна инвалидна количка, животът и на трите значително ще се облекчи. А пък ние бяхме посъбрали доста количество пластмаса, затова и нямаше повод да спираме вече започнатото“, коментираха преди старта на кампанията, инициаторите с добри сърца.

До момента са събрани 3177, 14 лв. „Изчакваме Данайка да се прибере от рехабилитация, за да можем да стартираме процедура по закупуване на електрическата инвалидна количка за нея, която е на стойност 3019 лв. Така и втората наша цел, ще бъде осъществена, благодарение на всички вас.

Каузата #НЕ_СПИРА и ще събираме отпадъците си, които ще се предават в пункта при животинския пазар отново, за да подпомогнем семейство ѝ за така необходимите ѝ рехабилитации“, обявиха още организаторите на кампанията.

Ето как и вие можете да помогнете на Анна - Даная

ТИТУЛЯР: АННА-ДАНАЯ ДРАГОМИРОВА СТОЙКОВА

Банка ДСК

BIC: STSABGSF

IBAN : BG 57STSA93000020259745

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK