Постоянен арест за обвиняем, управлявал МПС след употреба на кокаин и алкохол

Снимка: Infomreja.bg

Кюстендилецът е държал в себе си и кокаин

Мярка за неотклонение „Задържане под стража“, постанови Районен съд – Кюстендил, за Симеон И. / на 33 години, осъждан /. Той е обвинен за управление на МПС след употреба на наркотични вещества – кокаин и на алкохол – с 1, 7 на хиляда, както и за държане на кокаин.

Симеон И. е привлечен в качеството си на обвиняем за това, че на 17.06.2020 г., по ул. „Овощарска“ в Кюстендил, е управлявал лек автомобил „БМВ“ след употреба на наркотични вещества – кокаин и след употреба на алкохол – 1, 7 промила. Обвиняемият е държал в себе си кокаин, с нето тегло - 0, 004 кг., се посочва още в искането на Районна прокуратура – Кюстендил.

Мярката се гледа от РС – Кюстендил, под председателството на съдия Пламен Деянов.

Симеон И. е осъждан 5 пъти за кражби и веднъж за кражба, в условията на опасен рецидив. Изтърпявал е ефективно наказания „лишаване от свобода“.  В случая Симеон И. е обвиняем за 3 престъпления по НК.

Определението на Районен съд - Кюстендил, с което по отношение на Симеон И. е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“, подлежи на обжалване, с частна жалба или с частен протест пред Окръжен съд – Кюстендил, в 3 – дневен срок, считано от днес.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK