Постоянен арест за албанец, издирван от немските власти

Снимка: Infomreja.bg

Срещу мъжа се води наказателно производство в Германия за извършване на взломна кражба

Окръжен съд – Кюстендил, взе мярка за неотклонение "Задържане под стража”, по отношение на 26-годишния албански гражданин Elsmir K., за които има издадена Европейска заповед за арест от Районен съд в Мьонхенгладбах, Германия.

Искането за вземане на най-тежката мярка за неотклонение бе внесено от Окръжна прокуратура - Кюстендил. Европейската заповед за арест е издадена във връзка с водено срещу него наказателно производство в Германия за извършване на взломна кражба.

Албанският гражданин е задържан на 29.08.2020 г. на ГКПП – Гюешево, на влизане в страната, като пътник в автобус от Северна Македония. Той заяви, че е пътувал за Чехия, през България и изрази желание за незабавно предаване на властите в Германия.

Elsmir K .няма регистриран адрес в България. Съдът счете, че има опасност да се укрие и във връзка с Европейската заповед за арест взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“.  

Определението на Окръжен съд – Кюстендил, подлежи на обжалване пред САС, в 3-дневен срок.

Предстои образуването на дело в Окръжен съд - Кюстендил, с което съдът да прецени дали да допусне изпълнение на Европейската заповед за арест.

 

КОМЕНТАРИ

Susan Benson17:37 - 02.09.2020
Здравейте, Имате ли нужда от заем? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от заем за стартиране на бизнес, завършване на проект, закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. Ако се нуждаете от финансова подкрепа, можете просто да ни пишете по имейл: ([email protected]) или да ни пишете директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор за миг. Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да подобрите вашите дългосрочни и краткосрочни финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел.
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK