Полицейска акция напълни ареста в Гоце Делчев с наркоразпространители

Снимка: Infomreja.bg

Изключително успешна полицейска акция по линия на противодействието на съхранението и разпространението на наркотични вещества бе проведена вчера от полицейските служители на РУ-Гоце Делчев.

Освен че по време на акцията полицейският арест в Гоце Делчев бе препълнен с арестувани наркодилари и млади хора, ползващи наркотични вещества, полицейските служители по време на акцията намериха и иззеха от задържаните лица количества наркотични вещества и механична везна.

В хода на акцията вчера около 17:10 часа в района на ул. „Рила“ след извършена проверка на лек автомобил „Рено Канго“, полицаите са намерили и иззели и от пасажерите около 3,8 грама канабис.

За 24 часа са задържани двамата пътуващи във возилото: Й.М. на 23 г.и 18-годишнишният Г.Б., и двамата от Гоце Делчев.

За случая е уведомена Районна прокуратура - Гоце Делчев.

Около 14:30 часа пък в района на ул. „Кирил и Методий“ в Гоце Делчев след извършената следваща проверка на 31-годишния П.М. също от Гоце Делчев, униформените са намерили и иззели механична везна.

В хода на работата по случая е извършена проверка и в жилището, обитавано от П.М., при която е намерено и иззето около 1,2 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин.

П.М. е лежал 24 часа. Уведомена е Районна прокуратура - Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK