Поредно отличие за НПГ "Д. Талев", кметът на София връчи грамоти за есета на Виригиния Петкова, Елис Ходжова и Сюлейман Господев

Снимки: НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев

Поредно отличие за любимото си училище НПГ “Димитър Талев" - Гоце Делчев завоюваха днес осмокласниците от специалност "Организация на туризма и свободното време" - Виригиния Петкова, Елис Ходжова и Сюлейман Господев, ръководени от Мария Кирева.

Тримата възпитаници на неврокопската гимназия взеха участие в национален конкурс за есе на тема "Вдъхновители на новото време", организиран от Министерството на образованието и Българската национална телевизия.

В конкурса участваха над 100 ученици от 1-ви до 12-и клас от училища от цялата страна, сред които бяха и учениците от НПГ „ Димитър Талев“. 

Наградите им бяха връчени днес на официална церемония в София от кмета на столицата Йорданка Фандъкова, Милена Иванова - гл. експерт "Образователни програми и съдържание" в МОН, и Надя Обретенова - изпълнителен продуцент на "По света и у нас", които всъщност бяха и част от журито.

Есетата по интересната тема на Сюлейман Господев и Виргиния Пектова бяха оценени високо от журито и освен грамота, двамата получиха и ваучери с парични награди.

Елис Ходжова пък бе наградена с почетна грамота и книга.

За пореден път възпитаниците от НПГ "Димитър Талев" демонстрираха своя талант по чудесен и смислен начин и представиха достойно любимото си училище.

 

КОМЕНТАРИ

никой16:46 - 01.03.2017
БРАВО САМО ТАКА
12321:37 - 28.02.2017
Браво!
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK