Поредният випуск на една от най-престижните гимназии в Банско отлетя

С усмивки и малко тъга, след еуфорията от бала си, днес зрелостниците получиха един от най-важните документи в живота си.

На церемонията по връчване на дипломите на дванадесетокласниците от ПГЕЕ – Банско, официален гост бе Ивайло Ръхов – заместник-кмет на Общината.

Тържественото събитие се състоя в двора на училището, където учениците от двете паралелки - „Компютърна техника и технологии” и „Компютърни мрежи”, казаха последно „Довиждане“, но не и „Сбогом“ на своите преподаватели.

Пожелания за сбъдване на мечтите и успешна реализация, зрелостниците получиха от Сашка Тодорова - директор на гимназията, и от госта на тържеството- Ивайло Ръхов, който лично им връчи дипломите.

Зрелостникът с най-висок успех от випуск 2019 бе обявен и обявен за „Техник на випуск на 2019” е Георги Балев. Той защити титлата си, постигайки успех отличен 6,00 на Държавния изпит по теория на професията и отличен 6,00 на Държавния изпит по практика на професията.

За първи път тази година бе връчен плакет „Отличник на випуска 2019“ в професионална подготовка” на абитуриентката Ива Дръдалова от 12 А клас, която постигна резултат успех отличен 6,00 на Държавния изпит по теория на професията и отличен 6,00 на Държавния изпит по практика на професията.

Церемонията завърши с думите на Сашка Тодорова, която пожела на зрелостниците следното: „Животът е една серия от възможности за избор, които сте направили. Ние сме това, което избираме. Сътворете една прекрасна история”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK