Задържаха камион с незаконни тикли, добити в Сатовчанско

Снимка: Infomreja.bg, архив

Товарен автомобил със скално-облицовъчни материали, незаконно добити в държавни горски територии в района на „ДЛС Дикчан”, задържаха днес служители на стопанството и ЮЗДП, със съдействието на полицията в Гоце Делчев.

Автомобилът марка „Мерцедес” с регистрационен № Е 9794 КХ е засечен в момент, в който лица ръчно товарят камъните. Нарушението е по чл. 265, ал. 3 от Закона за горите, който забранява дейности по добив на подземни богатства – инертни, скални и др. материали.

По случая ще бъде уведомена Районната прокуратура в Гоце Делчев.

През последните години горските служители предприемат всички законово предвидени действия за ограничаване случаите на незаконен добив на облицовъчни камъни - гнайс от държавни горски територии в района на Сатовча.

При друга акция миналата седмицата е задържан хидравличен чук от багер, с който е извършвано нарушение.

 

КОМЕНТАРИ

Въведете име...21:32 - 24.05.2017
Безсмислено упражнение,начело е бай Румин Арншудов лидира на ГЕРБ,над неко е Дамянов и Атанос Камбита,Дани Духалчева,а над тях Цецо Цв.,над него Бог! Съд,прокуратура тям подоби са под крилото им! Те клъцнаха Пламката Поюка!
до порожанов07:04 - 24.05.2017
незаконния добив на камъни се ръководи лично от съдия ВАЛЕНТИН БОЖИНОВ-ДОН КОРЛЕОНЕ, от полиция и прокуратура-за какъв ти добър адвокат говориш, ако някой посмее да си отвори устата дон-корлеоне го осъжда и го праща в месомелачката на комунистическата мафия ,,белене'', пардон ,,ЧСИ'' петрич. там дебелата глава МИРЧО-СПАСОВ, пардон шукри-комуниста му взема душата.
Р.Поружанов20:52 - 23.05.2017
Нито един акт който е минал през съд и е обжалван не е минал,напротив още на първа инстанция пада с един по добър адвокат и всеки интелигентен човек запознат със законите го знае!
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK