Пияни и неправоспособни водачи продължават да препускат из пътищата на област Благоевград

Снимка: Infomreja.bg, архив

Цяла плеада са отново заловените по пътищата на област Благоевград пияни и неправоспособни водачи и през тези почивни дни, съобщават от МВР. 

Вчера около 19,40 часа в местността Предел, Г. К.  на 59 г. от разложкото село Бачево, е управлявал товарен автомобил „Фиат Маренго“ с наличие на 1,40 промила алкохол. Той е допуснал и пътно-транспортно произшествие, за щастие само с материални щети, нанесени на лек автомобил „Лада“. При инцидента няма пострадали хора.

Също вчера, около 00,50 часа, по ул. “Драма“ в Хаджидимово, 32-годишният И. К. от Хаджидимово бил спипан от проверяващите полицаи да управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 1,45 промила алкохол.

Около 02,45 часа в неделя, по ул.“Свобода“ в Петрич, с 1,31 промила в издишания въздух е бил засечен зад волана и 38-годишният С. С. от Петрич. Пияният водач е управлявал лек автомобил „Форд Фиеста“.

В петък около 21,31 часа в Струмяни полицейските патраули след извършена проверка са установили, че и 63-годишният С. Г. от Благоевград е подкарал лекия си автомобил „Опел Астра“ почерпен. Резултатът от направения алкотест на водача е отчел 0,81 промила алкохол в издишания въздух.

Полицаите от РУ-Гоце Делчев, вчера около 23,25 часа в гърменското село Марчево са спипали да управлява лек автомобил „БМВ“ неправоспособния водач Д. Г., на 21 години от гоцеделчевското село Мосомище.

Срещу заловените пияни и неправоспособни водачи са образувани бързи производства за извършено престъпление по чл. 343Б, ал. 2 от Наказателния кодекс.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK