Шофьорът от Дъбница, виновен за катастрофата край Дебрен, избягал е от местопроизшествието

Снимка: Infomreja.bg

Водачът И.П. на 28 години от гърменското село Дъбница, който вчера причини опасната катастрофа на разклона за село Дебрен, е избягал от местопроизшествието.

Той не е оказал помощ на пострадалия шофьор на катастрофиралата по негова вина лада.  

Срещу И.П. още вчера е образувано досъдебно производство. Пострадалият водач е бил закаран в болницата „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев с охлузна рана на главата и прорезни рани по ръцете, за щастие без опасност за живота, съобщават от МВР.

Както писа ИНФОМРЕЖА, вчера, около 09:20 часа от движещия се в посока с. Дебрен – с. Господинци товарен автомобил „Ивеко Дейли“, управляван от И.П., се изсипа неукрепен товар, желязо и резервната гума на микробуса.

Товарният автомобил е превозвал старо желязо от пункт в Дъбница. В следствие на изпадалия товар на пътя в него се блъснал лекият автомобил „ВАЗ 2106“.

Водачът е загубил управлението на возилото, излязъл вдясно на пътното платно и се ударил и преобърнал в крайпътен водоскок.

Очевидци на пътнотранспортното произшествие вчера коментираха, че освен, че товарът не е бил укрепен, отпадъчното желязо е било превозвано във въпросния микробус и при отворени врати.

Истинско чудо е, че поради натовареността не са пострадали повече водачи и автомобили. Пътят е наситен и от движещи се по него каруци, пълни с хора и деца, прибиращи се от полето.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK