Пореден удар срещу столичен бизнесмен. Отвлякоха сина на Тони Златков

Снимка: novini.bg

Тони Златков е крупен столичен бизнесмен, който търгува с коли. Собстевник е на автокъща "Софауто", която бе обект на палеж през април. Къщата предлага луксозни автомобили и щетите от пожара възлизаха на милион евро. Предполагаемият подпалвач е бил от Разлог. Той е взел скъп автомобил, но е отказал за плаща, отказал е и да го върне. След намеса на съдя изпълнител се случва палежът с коктейл "Молотов".

В бизнеса с коли участва и синът на Тони - Адриан Златков. Той е на 25 години и е поредната жертва на отвличане. В периода 2007-2009 г. групата на Наглите извърши много отвличания на бизнесмени и техни роднини с цел откуп. Групата бе разбита в края на 2009 г. 

Тони сподели пред камера на bTV, че е сигурен, че става дума за отвличане, но няма представа какви са мотивите и кой би могъл да е извършителят. 

Адриан е бил вкъщи преди отвличането. Тръгнал е за работа с колата си. Движел се е в посока към Герман. Автомобилът му е открит изоставен, в него са били документите и телефона на мъжа.

Разследването по случая продължава, като министър Валентин Радев (МВР) е наредил полицаи да не се изказват пред медиите, докато се изяснява случая.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK