Борисов: Оставете децата ми на мира, нито те, нито синът на президента заслужават подобен тормоз

Снимка: МС

"Опитаха се да ме пречупят с компромати и шпиони - не успяха"

„Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната предизборна кампания. Има граници, които не трябва да се преминават. Днес за пореден път „пазителите на демокрацията“ тормозят най-нагло децата ми, и то в техния дом. Нито те, нито синът на президента заслужават подобен тормоз“. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод днешните провокации пред дома му, както и случая, касаещ сина на президента.

„Опитаха се да ме пречупят с компромати и шпиони - не успяха. Сега това ли успяха да измислят демократите? Това ли е върховенството на закона, това ли са демократите?“, попита реторично министър-председателят Бойко Борисов и добави: „Докато ние правим  така, че хората да живеят в по-добра среда, те отишли, шпицкомандите на Радев, Мая и подобни политици - децата ми реват у нас, внуците реват - тези са демократите!“, отбеляза Борисов. Министър-председателят посочи, че познава сина на президента Радев - умно, красиво момче, спортист.

„Не ви ли е срам да правите така с децата? Пак казвам – познавам го, много ми е симпатичен. На тази възраст всеки може да наруши нещо, ние сигурно с баща му сме правили по-големи глупости. Оставете ги на мира!“, добави премиерът. „На снимка ще им ги пратя и ще ги питам демократи ли сте вие, върховенство на закона ли е това, какво искате вие? Провокации, да се бият ли хората, докато ние правим това?“, реторично попита още министър-председателят.

Премиерът Бойко Борисов коментира темата в Елхово, където направи оглед на изградената пречиствателна станция за отпадни води. Благодарение на проекта ще се преустановят наводненията в ниските части на Елхово. Инвестицията е за около 19 млн. лв. и се реализира по Оперативна програма „Околна среда“. Извършва се и частична рехабилитация на ВиК мрежата.

Близо 1,4 млрд. лева ще могат да използват общините за саниране на жилища и енергийна ефективност по линия на Националния план за възстановяване и развитие, стана още ясно по време на посещението на премиера Борисов в Елхово. Министър-председателят напомни за лъжите, които бяха изговорени как със санирането ще се отнемат домовете на хората. „Няма по-добра социална политика от това да дойдат и да ти направят без пари къщата и да ти направят по-ниски разходите за отопление“, изтъкна Борисов. „Всичко това е факт, ние продължаваме да го правим. Докато другите рушат, палят и обиждат, без реални аргументи и нещо направено, което да покажат, ние отвръщаме с работа и толерантност“, добави министър-председателят Бойко Борисов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK