Полковник срещу полковник за кметския стол в Невестино

Пламен Цветков, кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Невестино, снимка:infomreja.bg

 Два мандата и половина  прави в кметския кабинет на община Невестино о.з.полк.  инж.Димитър Стаменков. Това са десетина години, в които той пренесе организационния си опит от Строителни войски в планинската крайгранична  община и успя да накара повечето от местните хора да му вярват. На тях какво им е нужно–път и рейс до селцето им, вода в чешмите, хляб на фурната, навреме раздадени пенсии, социални и енергийни помощи…Е, и малко надежда, че младите няма да се изнесат до един към града и чужбина, но как това ще стане, се говори само по избори. Инициативен комитет вече издигна кандидатурата на Димитър Стаменков за нов мандат.

Един от хората, които ще се изправят срещу  него  на предстоящите местни избори, е друг един полковник, негов почти приятел–Пламен Цветков, млад пенсионер, доскоро началник на Граничен сектор-Невестино. На него се е спрял лично депутатът от ГЕРБ Валентин Микев. „Откакто разбра това, Стаменков не ми говори. И синът му не говори на моя син, макар да бяхме близки и да сме си правили услуги. Не може цял живот да си кмет–и много да си добър, идва момент да отстъпиш на други, да видят хората и те какво могат”, коментира кандидатът на ГЕРБ за кметския стол в Невестино.

Основният проблем на общината е безработицата, която гони младите, и аз ще се заема основно с това, заканва се и  той. Утре е традиционният празник на общината. Настроението за него подгряваха два дни участниците в Шестия фолклорен събор „Струма пее”.  Съборите са добра възможност властта или кандидатите за нея да се разходят из народа, да му се усмихнат, да го потупат по рамото, да  се постараят да му  направят добро впечатление и внушения кой ще бъде правилният избор. И като не си говорят полковниците и на празника, народът какво да  си каже?

КОМЕНТАРИ

Айде сега122:46 - 17.08.2011
А ти с речник ли говориш? Пламен няма нужда от речник - на него отвътре си му идват думите.А Стаменком пък въобще предпочита да не говори с хората - дай му само клишета!
¡¡¡¡¡¡¡23:57 - 16.08.2011
Извинете ме за правописните грешки, но като видях какъв простак се кандидатира за кмет на Невестино се развълнувах. Защо ги допускате изобщо? Та той няма речник да говори!!!
¡¡¡¡¡¡¡23:49 - 16.08.2011
Цветков не става за кмет! Тоъ еинтерезчия и простак. Наистина не може да се мери със Стаменков!!!
Приятелско22:22 - 14.08.2011
Пламене, хубавец си, ама си много малък да се мериш със Стаменков!Нищо, опитай и тая тръпка - сега си пенсионер и сигурно ти е скучно.

FACEBOOK