Полицията задържа стрелеца от Гърмен, иззе газовия му пистолет

Снимка: Infomreja.bg, архив

Буквално за час полицейските служители от РУ-Гоце Делчев, задържаха и иззеха газовия пистолет на около 30-годишния Карамфил Игиров от Гърмен, който тази сутрин стреля в ромския квартал "Кремиковци" след кавга с местния жител Георги Червенков.

Свадата между двамата мъже, за които се говори, че не били добре психически, възникнала около 9:30 часа сутринта, след което прераснала в бой и стрелба във въздуха от страна на Карамфил Игиров, познат в селото като Фильо.

От полицията са категорични, че не е имало прострелване на Червенков. Двамата с Фильо се сбили и той извадил газов пистолет, с дръжката на който ударил няколко пъти по главата на Георги Червенков, след което стрелял във въздуха.

За какво са се скарали двамата мъже рано сутринта днес в близост до пункта за вторични суровини в гърменския квартал "Заграде", все още не е известно. Вследствие на ударите и стрелбата, пострадалият ром от „Кремиковци" - Червенков, е бил закаран за преглед и оказване на медицинска помощ в МБАЛ “Иван Скендеров" в Гоце Делчев, след което е бил освободен за домашно лечение.

Следователи и полицейски служители са посетили днес и ромския квартал „Кремиковци“, където са разговаряли с жители на квартала. Няма напрежение в „Кремиковци“, хората са спокойни и дори са оказали съдействие с показанията си по случая на разследващите.

Стрелецът Карамфил Игиров е известен в Гърмен още като „Гробаря“, тъй като хората от селото го наемали да копае гробове на починалите им близки. Къщата му е на пътя за ромския квартал и явно сутринта, при излизането си, са се срещнали, скарали и сбили с потърпевшия Георги Червенков.

Хора от Гърмен пък коментират, че газовият пистолет се намирал у Карамфил Игиров, защото той работел и като пазач на автоморга и нищо чудно да е  спипал Червенков да краде от автоморгата железа и други отпадъци. Случаят е в процес на разплитане.

 

КОМЕНТАРИ

Льольо08:42 - 02.02.2018
Забранява защото наред с Гърменската помия и абланишкия и педерас-ебач,ще лапа и грозната муцка Краса терзиева
пурко08:22 - 02.02.2018
грозотията красимира терзиева забранява коментарите за подобната грозотия Минка в гърмен,за парички.И двете в затвора.
Валери Симеонов16:26 - 31.01.2018
Циганите и помаците на сапун само така ще почистим общината
мильо15:55 - 31.01.2018
Абе тоя да беше отишъл в общината в Гърмен и да гръмне тая дърта и вмирисана крава там, та поне нещо полезно за народа щеше да е свършил.

FACEBOOK