Оперират пребития мъж от село Осина, полицията поема случая

снимка: infomreja.bg, архив

РУП-Гоце Делчев образува досъдебно производство срещу 36-годишния Сергей Прахов от сатовчанското село Осина, който нанесе жесток побой миналата нощ над 45-годишния си съселянин Виктор Заимов.

Днес пострадалият бе подложен на щателен медицински преглед в МБАЛ „Иван Скенделров". Медиците установиха, че има счупена лицева кост, както и огромна рана на бедрото, причинена му силен удар с колата, с която насилникът се опитал да го прегази.

Виктор Заимов ще бъде подложен на операция заради счупената лицева кост от юмручния бой. Счупената на две места лицева кост е в непосредствена близост до дясното му око и това създава риск да бъде засегнато окото или да засегне мозъка.

Близките на пребития мъж днес също дадоха показания пред органите на реда. Според тях само фактът, че къщата им е на високо място в селото, е спасила синът им от сигурна смърт, тъй като пияният Прахов не е успял да се изкачи с автомобила.

"Ако не се бях отместил само една крачка от пътя и ако теренът бе равен и позволяваше по-висока скорост, сега нямаше да съм между живите, а съпругата и трите ми деца щяха днес да ме изпращат на оня свят", разказа пред ИНФОМРЕЖА пребитият мъж.

Според показанията на близките побойникът шофьор е нанесъл и удари на бащата на Виктор Заимов, който, като чул скандала пред къщата си, излязъл и се опитал да помогне на сина си, проснат на земята.

Според представеното в РУП медицинско свидетелство Заимов е с жестоки травми и синини, както по лицето, така и по цялото тяло. След побоя той се оплаква от постоянно главоболие, повръщане и треска.

Както ИНФОМРЕЖА писа, кървавият екшън се разигра миналата вечер в сатовчанското село Осина в заведението на Емил Лилов.

Пияният Сергей Прахов се нахвърлил с юмруци върху  Виктор Заимов, след като той го помолил да не се бърка в разговора, който водел с приятел. Вбесен от забележката, насилникът се нахвърлил с юмруци и закани.

Малко по-късно Сергей Прахов и приятелят му Васил Кушлев  причакали Виктор пред дома му и с автомобил „Фиат” го блъснал силно.

Свидетели на екшъна разказаха, че пияният Прахов не се задоволил с побоя в кръчмата и с блъскането с колата. Разярен, той изкочил от автомобила и започнал да рита като животно пострадалия мъж с думите: „Ще те убия, ще те довърша".

Хората от Осина и фамилията на Заимов се надяват на справедливост и осъдителна присъда за насилника.
 

снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

rek17:30 - 09.11.2014
ok.
do BG21:19 - 08.11.2014
До всички саселяни,спрете с глупавите коментари, много смешно и глупашко от страни като чета ком... хората са казали за простака и глупака почивен ден няма!Хора живота е толкова кратък, че нетрябва да има място за такива простотиии, обиколила съм света ,токова нещо несъм видяла дори чела кои кои е еб..ал можели такива неща Боже Господи в кои век живете хора, всеки има право на живот, а не да отнемаме нечии, затова несе подаваите на емоциите, будете сплотен нарот, а не звеярове, помагаите си подавате си рака един към друк, бъдете мъдри! Болно мие като чета всичко това аз като винаги като завърна в БГ радвам се на наи малките камачета а кво остава да вида саселинин а виее тук какво правите :( ще бъда блогодарна да спрете!!!
transa19:28 - 08.11.2014
haha hubavoto se ebe,a guralqvoto se otbqgva ;) koito gi pishi tva po gore qvno ne go ebat ..i ot qd se pishe :p po edno vreme i ve se ebahte razkarvaha vi nalqvo i nadqsno cqloto shk....o pleme baq sha qdete kura na parapana oshte ;)
nero23:25 - 07.11.2014
Mnogo ebachi stanahte nedoibani i do kitaeca tiklichko sam ne mojesh da idesh i do toaletnata ne govori v mnojestveno chislo.

FACEBOOK