Полицията не задържа Балабански, защото й съдействал

снимка: infomreja.bg

Полицията в Благоевград не е задържала Александър Балабански, който снощи прегази две пешеходки на бул. „Св. Димитър Солунски”.

38-годишинят нотариус не е арестуван, защото по време на катастрофата не е бил употребил алкохол. Освен това е съдействал на полицията, като е останал на мястото на инцидента, съобщи Йорданка Шаркова от пресцентъра на ОД МВР.

От прокуратурата допълниха, че по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Балабански прегази с джипа си две жени снощи към 20 часа близо до бензиностанция „OMV”. При удара едната жена издъхна на място, а другата късно снощи бе транспортирана за Пирогов с множество фрактури.

 

КОМЕНТАРИ

До ZONKA08:47 - 31.05.2012
Браво Зонке! А ако на асфалта, този НЕДОСЕГАЕМИЯТ, беше размазал примерно майка ти и леля ти друга песен ще пееш сега! Джигитите от пътя в затвора!!!! Егати и наглостта. И после полицията безпристрастна! ЗАКОНА ЗА ЕДНИ МАЙКА, ЗА ДРУГИ МАЩЕХА!
ttt08:38 - 31.05.2012
ако кара с 40 км/час както е по знаците там ще може да спре и да не ги утрепе хората
ZONKA08:25 - 31.05.2012
NALI MOJE NA VSEKI OT VAS 6OFIORITE DA SE SLU4I TOVA.JALKO ZA JERTVITE.NO I PE6EXODSITE SME KATO OVCI....NE XULETE, ZAPO4NETE DA MISLITE.6OFIORITE LI VINAGI SA VINOVNI...
Възмутен21:43 - 30.05.2012
Как да го задържът, като в ареста още ще му сцепят мазния гъз ! Пазят го, през това мекере, що далавери са минали, нали доверения човек на Нотариус Кутева !!!!!!!!!!

FACEBOOK