НПГ "Димитър Талев" започна прием на документи за кандидатстване след 7-и клас

Снимки: НПГ, архив

От вчера елитната Неврокопска професионална гимназия "Димитър Талев" в Гоце Делчев започна прием на документите за кандидатстване след 7-и клас.

Всеки кандидат подава само едно заявление за участие в първи етап на класиране от 16.06. до 22.06.2017 г. Комисиите за приемане на документите работят от 8 до 18 часа, включително и в събота. 

За кандидатстване в НПГ „Димитър Талев“ задължително трябва да бъде представена от кандидатите медицинска карта от личен лекар. Освен оригиналите се изисква да бъдат представени и копия от служебната бележка и от свидетелството за основно образование, съобщиха от гимназията. 

Ако кандидатите, подаващи документи, имат затруднения с попълването на заявлението, в училището е на разположение компетентен екип за оказване на необходимата помощ. 

При  възникване на въпроси, свързани с приема, подреждането на желанията, кандидатите и техните родители без притеснения можат да ги задават на обявените телефони за връзка с консултантите:  0893312190 – Кирева ЗДУД; 0887379128 – Кюлева ЗДУПД.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK