Полицаи откриха два пистолета, скрити в кашон под сергия на пазара в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg, архив

Два пистолета, скрити в кашон под сергия на кооперативния пазар в Гоце Делчев, са били открити вчера след проверка, извършена от полицейски служители на Районното управление в града.

Във вчерашния понеделнишки ден, както и всеки петък, когато са пазарните дни, в Гоце Делчев полицейското присъствие и наблюденията на търговските обекти, както и посетителите на пазара са под стриктно наблюдение.

Униформените следят за кражби, продажби на нерегламентирани стоки, скандали и други нарушения, по който начин вчера те са попаднали и на скритото  оръжие в кашон под сергията на търговец.

При огледа на пистолетите полицаите са установили, че единият от тях  е бил покрит с ръжда и е корозирал. Същите са иззети от търговеца, който е  разпитан в РУ-Гоце Делчев, за установяване на собственика на оръжията.

По случая са назначени издирвателни мероприятия. Образувано е и досъдебно производство срещу търговеца, под чиято сергия са намерени скрити двата пистолета.

Случаят, който не е отразен в полицейския бюлетин, е потвърден от РУ-Гоце Делчев и говорителя на ОДМВР-Благоевград, Йорданка Шаркова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK