Полицаи от Сандански и Гоце Делчев не откриват открадната кола - ясен е извършителят, има GPS

Снимки: Личен архив

Трета седмица полицаи от Сандански и Гоце Делчев не могат да открият откраднат автомобил с проследяващо устройство и известен им извършител.

Това заяви пред ИНФОМРЕЖА Десислава Мицурева - собственичка на откраднат от преди 3 седмици лек автомобил в Сандански.

„Засипах полициите в Сандански и Гоце Делчев с жалби за издирване на колата, посочих на полицаите и извършителя, но вече трета седмица няма никакъв резултат“, това сподели пред ИНФОМРЕЖА Десислава, която твърди, че кола ѝ е била открадната в Сандански от бившия й приятел Светослав Митков Лазарски.

Лазарски, според Десислава, е стар познайник на полицаите тъй като в Сандански е известен с употребата и разпространението на дрога, както и със сводничество, заради което е бил чест „гост“ на полицейските управления.

Тя се опасява, че полицаите неглижират случая, защото от три седмици отговорът им при всяко нейно отиване на място или телефонно обаждане за да разбере до къде е стигнало разследването бил: „Ще чакаш“.

„Това са три седмици, колата е с проследяващо устройство и нейното местонахождение не е никак трудно да се установи, плюс това извършителят е добре познат на полицейските органи и досега трябваше десет пъти да беше установен и върнат автомобила ми.

Ще напиша жалба и до министър Валентин Радев като опиша целия случай, та дано полицаите най-после да се разработят и открият крадеца и върнат колата ми.

Ами ако през това време бившият ми катастрофира или извърши тежко престъпление с колата ми, мен ще държат отговорна“, тревожи се Мицурева.

Тя заяви, че в полицията в едно с жалбите е предоставила цялата документация на автомобила и снимки и адрес на извършителя. Откраднатата кола е тъмно син „Фолксваген Фаетон“ с рег. № Е 34 62 МН.

„Въпреки че сме разделени, със Станислав поддържахме нормални човешки отношения, той използваше, че много уважавам родителите му и преди три седмици ме помоли да му дам колата да закара майка си на лекар в София - тъй като жената действително е с тежко заболяване.

На следващия ден му се обадих да се срещнем за да ми върне колата, но той с псувни и обиди ми заяви, че няма да ми я върне и от тогава нито колата си, нито него съм видяла“, описва случая Мицурева, убедена, че ако полицаите са работили сериозно по случая, досега автомобилът й да е бил открит и върнат, а извършителят - наказан.

 

КОМЕНТАРИ

Desislava micureva06:45 - 15.07.2018
Dolen narkoman tisi za zatvora marsho tam tie mqstoto shte se postaraq shte vidim koi kakde svodnik daljish na celiq sandanski pari iv goce delchev
Светослав Лазарски17:26 - 14.07.2018
https://m.adamieva.info/4574869 Десислава Мицурева проститутка и сводница в Гоце Делчев можете там да я откриете да работи. Отворете горепосоченият сайт, за да се обедите. Предлага се за 60 лева. Също така наркоманка и дилърка. Хайде да видим Полицията в Гоце Делчев ще се самосезира ли?
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK