Поколения рокаджии куфяха в парка на Гоце Делчев по случай 6-и септември

снимки: infomreja.bg

Рок концерт подари Община Гоце Делчев на млади и стари любители на вечния жанр музика по случай 128-годишнината от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

За настроението на събралите се в парка на Гоце Делчев поколения рокаджии се погрижиха отново рок динозаврите от група DASS - Хаджидимово и младата група от София „Savage Ravage”.

Гвоздеят на вечерта бе прекрасното изпълнение на 8-годишния Съни Вълев от Гоце Делчев, който е син на известния музикант от града Огнян Вълев.

Музикантите от хаджидимовската група „DASS” буквално взривиха настроението на множеството по-възрастни почитатели, които се настаниха по пейките в парка и оставиха танцувалното пространство на по-младите.

Младите рокаджии от столичната група ”Savage Ravage” пък се оказаха истинска находка за децата и младежите, които ги аплодираха и танцуваха на място под такта на тяхната музика.

По-възрастното поколение фенове на рока обаче бе твърдо в оценките си, че това не е онзи рок, който те обичат и че новите рок ритми били буквално издевателство над любимиата им музика.

Въпреки това емоциите и танците на открито не липсваха.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
Съни Вълев

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK