Пожарът в дискотека “Планета” пламнал заради незагасен фас?

снимки: infomreja.bg

Пожарът в кюстендилската дискотека «Планета» най-вероятно е пламнал от незагасена цигара в едно от кошчетата в складовите помещения на заведението, съобщиха разследващи. 

Инцидентът е станал към 11 часа тази сутрин. В близост до култовата дискотека е офисът на Областния информационен център и Читалище «Братство», където по това време се провеждали уроци по китара с деца.

«Наложи се хората от читалището да бъдат изведени, тъй като от горящото заведение ни дели само една стена", коментира председателят на «Братство» Иван Андонов, който уточни, че в района се е извисявал гъст дим.

От сградата на «Планета» с окървавена глава е бил изведен и Цветелин Иванов – Цеци, който през цялото време буйствал и не позволявал да му се окаже медицинска помощ.

Цеци дори замервал с различни предмети полицаи и огнеборци. 

На този етап не е ясно от какво управителят на дискотеката е получил нараняването по главата си. Най-вероятно той е останал в заведението след една от абитуриентските вечери и е заспал.

Според очевидци не е изключено мъжът да е бил дрогиран или пиян.

Преди малко повече от година Цветелин Иванов направи опит за самоубийство след употреба на голямо количество алкохол. Тогава той се простреля в главата, но по чудо оцеля.

Работата по изясняване на случая продължава РУП – Кюстендил.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK