Отстраняваха паднали дървета в Драгичево и Дивля

Снимка: Infomreja.bg

9 сигнала за пожари и аварийно спасителни дейности са обслужили огнеборците в Пернишко

На 9 сигнала за пожари и аварийно спасителна дейност са реагирали служителите от РДПБЗН – Перник, през изминалото денонощие.

Около 21, 00 ч. е подаден сигнал за пожар в апартамент в пернишкия кв. „Изток“. Два екипа огнеборци незабавно се отправили към мястото на произшествието. Пламъците са локализирани. Изгорели са хладилник, мебели и опушени стени. Причината е техническа неизправност в хладилника. По време на горенето в апартамента не е имало хора.

Час и двадесет минути по-късно е пламнала селскостопанска постройка в пернишкото с. Витановци. Унищожени са склад и спомагателна постройка, 100 кв. м. покривна конструкция и електрически инструменти и машини. Причината е късо ел. съединение. Няма пострадали хора.

В резултат на разразилата се буря огнеборците и спасителите са отстранили паднали дървета на пътното платно в с. Драгичево посока жилищен комплекс „Делта Хил“ и в земенското с. Дивля. Отводнявано е пътното платно на вътрешноградската магистрала в района на бившия „Винпром“ и в кв. „Монте Карло“, както и на ул. „Брезник“. Няма закъсали автомобили и пострадали и хора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK