Жилищното строителство в община Гърмен в подем

Снимка: Infomreja.bg, архив

Жилищното строителство в община Гърмен се разраства с бързи темпове въпреки кризата. Показателен е фактът, че въпреки миграцията и финансовата криза, все повече хора от общината строят собствени жилища в родните си места.

Само за ден, с вчерашна дата, кметът Минка Капитанова е подписала три разрешения за изработване на ПУП /подробен устройствен план/ за проекти, презназначени за жилищно строителство.

За село Огняново подписаната заповед касае искането на Салих С. Ходжов и Мурад М. Ходжов да получат разррешение за изработване на проект за изменение на ПУП-ПР за УПИ 11 в кв. "15" на селото. Общинският съвет е одобрил на заседание искането на двамата заявители имотът да бъде разделен на две части, но и двете за жилищно строителство.

Със заповед № 328 и решение на Общинския съвет в Гърмен, кметът Капитанова е дала разрешение и на Мохарем И. Пашов от Горно Дряново за изменение  на ПУП-ПР за УПИ 4 в кв. "44" по плана на Горно Дряново, като имотът отново се разделя на две части, но предназначението от фурна се променя на жилищно строителство.

Искането Ахмед Арнаутски от Рибново също е одобрено на заседание на ОбС-Гърмен на 21. юни тази година. С подписаната вчера заповед се дава картбланш за изработване на ПУП за жилищно строителство в местността Зольово в землището на село Рибново.

 

КОМЕНТАРИ

Jon09:54 - 27.08.2018
Абе, тоя вмирисан вампир заслужава само да и се изсереш на грозния сурат!Другото дето го мислите много ще и хареса, не забравяйте че е стара мома!
До мимо22:03 - 26.08.2018
И ти ли си пострадал Мимо? И яз я чакам да слезе от власт. Ще и пръсна вмирисаната путка
Mimo22:06 - 25.08.2018
Тая грозотия дебренска дава разрешителни само на близките и хора.Другите ги прави на маймуни,нооо...не знае какво я очаква след като падне от стола догодина. Ще и се ебе майката!
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK