Късметлията от Йордановден в Благоевград дарява медала си за лечението на Влади

Снимка: Infomreja.bg

Момчето, което за втори пореден Йордановден хвана кръста в реките на Бистрица, с благороден жест помага на свои съгражданин.

Илиян Томанов – шампион по таекуон-до, дарява средствата от импровизиран виртуален търг за лечението на 28-годишния Владислав Кипров.

Златния си медал Илиян обяви във фейсбук профила си като предмет на търга, като най-високата обявена сума в коментарите ще бъде дарена за Влади.

А посланието му във фейсбук е следното:

Здравейте, приятели,

Пиша Ви с молба. Молба за живот, коментари от сорта "копирач" или "търсиш слава" не желая просто - подминете поста.

Владислав Кипров има нужда от помощ, нищо друго няма значение преди всичко сме хора. Времето, в което трябва да се реагира е изключително малко. Продавам на търг най-ценния за мен момент в живота ми, продавам златния си медал от Европейското първенство по таекуон-до в Беларус 2014 година.

Тъй като няма време за търгове го правя тук. Най-голямата сума в коментарите до понеделник ще получи медала, а сумата ще отиде изцяло и прозрачно за Влади.

Моля всички приятели да споделят, за да стигне до повече хора. Нека се подкрепяме в такива моменти най-важен е живота независимо на кой е. Ако искате да се свържете анонимно с мен тел. 0894389334.

"Много съм радостен. Здраве и късмет на всички и нека бъдем по-добри! Българският народ е велик, нека пребъде с доброта!", пожела Илиан на Богоявление и дава пример днес с постъпката си.

Владислав повече от спешно се нуждае от операция, която е животоспасяваща, а средствата трябва да се съберат до началото на февруари.

Необходимата сума е в размер на 55 000 евро.

Дарителската сметка, по която може да превеждате дарения е:

Банка ОББ

IBAN: BG41UBBS80021079479540

Титуляр: Владислав Тодоров Кипров

На 4-и януари Владислав Кипров навършва 28 години, само дни след рождения си ден, вследствие на ядрено-магнитен резонанс, разбира за страшната диагноза - мозъчен тумор.

Възпитаникът на ПМГ „Сергей Корольов“- Благоевград, обича да спортува. Той е кинезитерапевт, като ежедневно се грижи за деца и възрастни хора със заболявания от всякакво естество, практикувайки в клиника МБАЛ „Лайф хоспитал“.

*Илиан Томанов е носител на престижното отличие „Таекуондист на годината“ за 2014 г. Състезателят на клуб "Фолкън" спечели Европейската титла още на  дебюта си при мъжете на първенството на Стария континент в Минск, Беларус.

 

Снимка: Илиян Томанов

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK