Телевизията на Слави излъчва на 4-и ноември, в 19 ч.

Снимка: 7/8 ТВ

"Шоуто на Слави" ще бъде "Вечерното шоу на Слави Трифонов"

На 14-и ноември започва излъчването на телевизия „7/8 ТВ“.

Точно в 19 ч. стартира проектът на Слави Трифонов и неговия екип след раздялата с бТВ и учредяването на политическата партия „Няма такава държава“.

Слави даде разяснения по въпроси, касаещи старта на телевизията – къде и как тя ще се излъчва и най-важното какво ще излъчва.

Директор на телевизията е дясната ръка на Дългия – Евгени Димитров – Маестрото. Той в качеството си на ръководител е сключил договори с всички кабелни и сателитни оператори, които ще излъчват телевизията като номер на канала – 78 или 780. Както самият Слави каза „символични числа“.

Относно това дали „Шоуто на Слави“ продължава, стана ясно, че тази продукция е била част от бТВ, но неин аналог ще има в новата телевизия под името „Вечерното шоу на Слави Трифонов“, което ще се излъчва в 22 ч.

Самата телевизия ще се реализира именно в праймтайма – вечерния диапазон от 19 до 00 ч. В рамките на тези 5 часа няма да има новинарска емисия. Трифонов обясни, че би могъл, както във всички телевизии, да инвестира в новинарски блокове, но целта на телевизията е да показва нещо различно. Предаванията са подготвени изцяло от екипа на Слави, следователно са нови за пазара.

„Ще изразяваме нашето свободно мнение, нашата гледна точка спрямо закона и морала“, каза Слави.

Относно дали се чувства притеснен, Слави заяви: „Професионалистите не могат да бъдат притеснени“.

Телевизията ще се издържа от реклами, а за зрителите тя е напълно безплатна.
„Ние не искаме нищо от тях, затова ще се издържаме от реклами, а ако на рекламодателите им хареса – те ще инвестират в телевизията.“

Трифонов обясни и за следенето на рейтинга – което ще покаже всъщност какви са нагласите на хората спрямо продукта. Досега Дългия е имал договор и с двете компании в България за пипълметрия (компании за измерване на рейтинга), а бТВ е имала договор само с едната компания, което налагало Слави да дава информация за статистиката и на другата. Към момента обаче – поради липса на обективност и на двете пипълметрични компании, Слави предприема различен подход. На първо време е сключил договор със статистическата компания „Галъп“.

Относно програмата на предаванията – Трифонов остави тя да е изненада с думите: „Аз предпочитам да не разказвам, аз предпочитам да демонстрирам“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK