Председателят на ОбС-Благоевград: Не се знае кой е кмет

Снимка: Infomreja.bg

Тодоров каза, че градът е тотално съсипан

Основният архитект на всички провокации е Румен Томов, той създаде проблемът в ОбС и се опита да разбие цялата обстановка, за която стана ясно, че е перфектна.

Това заяви председателят на ОбС-Благоевград, Андон Тодоров, който критикува начина на управление на кмета Томов. Причината за свиканата пресконференция бе предстоящата сесия утре.

Този господин Томов привикваше съветниците в кабинета си или се срещаше с тях и ги молеше да свалят Андон Тодоров. Така правеше и предишния кмет, заяви Тодоров.

Господи Томов се опита да измести фокуса от проблемите като създаде казус в ОбС и откакто е този казус се говори само за това, а той ходи по срещички и се готви за избори, тоест си прави пиарче. Това е тактиката да се измести акцента от себе си, заподозря Тодоров.

Тодоров каза, че проблемите на града се изразяват в разбитата инфраструктура, неподдържаните зелени площи и парк „Бачиново“.

Тодоров заяви, че все още не знае кой е кмет, защото съдът все още не се е произнесъл.

Според Тодоров трябва да се подчертае, че не председателят на ОбС е виновен за положението на града и че същият не води лични вражди като даде пример със своята последователност като коректив на кметовете Камбитов и Томов.

Кметът не може да води диалог, не може да изпълнява бюджета, който сме гласували. Не можем да чакаме решението на съда по казуса с кмета, каза Тодоров.

Председателят коментира и изминалия джаз фестивал като провал, както и отношението на Томов към зоопарка в града и състоянието на животните в него.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK