Две питки с много късмети разчупиха в БСП за благоевградските журналисти

Снимка: Infomreja.bg

Социалистите в Благоевград събраха журналистите на предколедно парти

В последния работен ден преди празниците социалистите в Благоевград поканиха журналистите на предколедно парти.

На чаша вино и в неформална обстановка председателят на Общинския съвет на БСП и народен избраник в местния парламент – Любен Милев, зарази с доброто си настроение и представителите на медиите, като благодари на всички за съвместната работа през годината, в която бяха проведени два избора – за Европейски парламент и за местна власт.

„За нас 2019-а беше успешна. Благодаря на тези, които ни помагаха, но и на тези, които не ни пощадиха и бяха наш коректив. БСП е отворена партия, за нас неудобни въпроси няма“, увери любезният домакин.

Две питки с късмети и парички разчупиха за гостите си от медиите и за присъстващите на тържеството партийни активисти Любен Милев и областната лидерка на Младежкото обединение в БСП – Ваня Маникатева.

Милев вдигна наздравица с чаша червено вино - собствено производство, чиито вкусови качества получиха всеобщо одобрение.

На партито бяха новоизбраните общински съветници – Любен Милев, Мария Стойнева, Бисер Стойчев и Иван Станчев, както и младежкият председател на БСП в Благоевград – Веселин Христов.

„Весели празници! Да сте живи и здрави вие и всички около вас, мечтайте смели неща, но не ги изговаряйте на глас, за да се случат“, пожела още Любен Милев, на когото късметчето от първото парче питка се падна именно здраве.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK