Мъж стреля в движение по глутница кучета в Гоце Делчев, търят го

Снимка: Infomreja.bg

Разследват убийството на куче в Гоце Делчев.

В петък вчерта, около 22,35 ч. неизвестен водач с форд през отворен прозорец на колата си стрелял в движение по бездомните животни.

Едно от кучетата е починало, а останалите побегнали.

Към момента се установява самоличността на шофьора, който с действията си е застрашил живота и на хора, случайно минаващи по улица „Бяло море“, където е станал инцидентът.

 

КОМЕНТАРИ

Въведете име...19:34 - 11.02.2019
Koi si ti be mishok da obvinqvash koi to I dA e bo bez da znaesh
Гоце Делчев17:07 - 11.02.2019
Обществото ни трябва да се прочисти от такива изроди, като този урод - убиеца!!! Ето тази сган трябва да се измете, самозабравил се убитак тръгнал да раздава и отнема живот!!! Кой си ти бе, мишкоо, да посегнеш на невинно създание, дали ако беше без пушка ще сториш това?! Смешникът, извършил това зверство трябва да бъде вкаран, на топло, за да се прави там на "мъж", та нека тогава да го видим, как ще бяга като хлебарка!!!
Троя15:13 - 11.02.2019
Мръсната сган сме ние хората! Не мога да разбера, как може да има такава омраза и такова отношение ,към живо същество,което е създадено със същите права като нас хората,а т.е. да живее??!! Дано всеки получи такова отношение в живота,каквото показва към най ненужните за него!! А на този убиец му пожелавам.. Каквото посее,това да жъне!
Неврокоп13:18 - 11.02.2019
Тая мръсна сган трябва да се чисти и всеки които има куче да бъде отговорен за помияра които гледа.Така е по запада.Има доста хора и деца които се плашат и страдат от тази напаст.

FACEBOOK