В Първо ОУ–Гоце Делчев, финализираха дейностите по проект от „Еразъм +“

Снимки: Първо ОУ

Учителите от Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" успяха да приключат навреме и дейностите по проект "Ключови фактори за подобряване на качеството в иновативното училище", финансиран от програма „Еразъм +“.

Уъркшопът се проведе в хотел РИУ – Правец. Обсъдени бяха темите: 
„Ефективни подходи на преподаване в класа, където всички деца учат заедно“ и „ИКТ в класната стая“, с лектори Елена Карпатова – координатор на проекта, и участниците в него - Стойна Москова, Невена Гушкова и Людмила Дерменджиева.

Училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев e първото в областта, което през  учебната година работи с нови методи за изграждане на приобщаваща образователна среда.
Вдъхновени и мотивирани учители  разпространяваха съвременни методи и техники за обучение, възпитание и социализация, усвоени след проведени мобилности по проект на програма „Еразъм +“, КД1. 

Учителите и учениците в иновативно училище усвояват интерактивни компетентности в областта на ИКТ.

Повишаването на квалификацията на педагогическите специалисти е съобразено с ключовите фактори за подобряване на качеството в областта на образованието. Всичко това е в помощ на учителите за осмисляне и обогатяване методите на преподаване по отношение на технологиите в класната стая днес. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK