Борис Ангушев и Ерик Биляров от ПМГ "Яне Сандански" със злато от национално състезание по английски език

Снимки: ПМГ "Яне Сандански"

Ерик Биляров от 9-и „а“ клас и Борис Ангушев от 10 “в“ клас  са поредната гордост на елитната ПМГ „Яне Сандански" в Гоце Делчев, които донесоха както за училището си, така и за себе си и родителите си златни медали от 11-ото Национално състезание по английски език на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.

Двете "златни" момчета бяха наградени на официална церемония в изискания столичен хотел "Маринела“. Освен златни медали талантливите младежи Борис Ангушев и Ерик Биляров, които достойно заеха първите места в конкурсната програма на състезанието и станаха категорични победители на ниво В1 и В2, получиха и сертификат, издание на Кеймбридж Юнивърсити Прес плюс ваучер за техника на стойност 200 лева, връчени им лично от регионалния мениджър на Клет за Централна и Източна Европа, Пол Збихлиж, и световноизвестния автор на учебници по английски език Херберт Пухта.

Награди и много аплодисменти от присъстващите в пълната зала получиха заслужено и преподавателите на златните медалисти - Гергана Шарланджиева и Елица Зойкова. Всички участници и преподаватели в нелекото състезание бяха поздравени горещо от директора на учебното заведение Елка Божикова и целия колектив на гимназията.

 

КОМЕНТАРИ

NEVROKOP07:39 - 26.04.2017
Браво БОРЕ,Браво ЕРИК,Златни Неврокопски деца.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK