Почина съпругата на сводника от Благоевград, Марто Дебелия

Марто Дебелия в съда в Благоевград, снимка: Infomreja.bg

Софка Ф., съпруга на благоевградския сводник Мартин Филипов-Марто Дебелия, почина днес на път за МБАЛ-Благоевград, съобщи БГНЕС.

Към 10.30 ч. днес е получен сигнал за жена, на която й е прилошало на ул. „Иглика” 17 в ж.к. „Еленово”. Пристигналият на място спешен екип я е транспортирал в състояние на клинична смърт към МБАЛ, не е приета в Спешно-приемно отделение, тъй като 38-годишната жена вече била мъртва.

Причините за внезапната й смърт не са ясни, ще бъде направена аутопсия. Полицаите от Второ РУП-Благоевград работят по смъртта на съпругата на Марто Дебелия, показания са снети от отишлите на адреса спешни медици от ЦСМП-Благоевград.

След като изтекат 2 часа, тялото на починалата ще бъде предадено за аутопсия от съдебен лекар.

На 1 юни 2016 г. Мартин Филипов и жрицата му бяха задържани при зрелищна акция на антимафиотите на ул. „Марица” пред х- л „Рио”. При последвала акция бяха задържани полицаите Петър Кънев, заместник шеф на благоевградските антимафиоти и кварталният отговорник Стефан Филипов. Те бяха обвинени за покровителство над престъпния контингент и притискане на свидетели.

В момента Мартин Филипов е в затвора в Бобов дол, изтърпява присъда за трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Филипов бе съден и във Франция за склоняване към проституция.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK