Почина 16-годишният Атанас Лазаров, който катастрофира с мотора си в Мосомище

16-годишният Атанас Лазаров, който катастрофира в голям трактор за балиране на слама в гоцеделчевското село Мосомище, след 12-дневна борба за живота му в университетската болница „Света Анна“ е починал.

Това е тъжната новина, която днес обиколи Гоце Делчев, село Мосомище и целия регион.

Момчето е починало от жестоките травми на главата и тялото, нанесени му при тежката катастрофа, за която ИНФОМРЕЖА писа.

В продължение на 12 дни, роднини и приятели на семейството и негови съученици - доброволци, събираха усилено от дарители необходимите средства Наско да бъде опериран в Германия с надежда да се изправи на крака и да продължи да се радва на младия си живот.

На 4. юли Атанас се удари жестоко в трактор за балиране на сено, вследствие на което получи тежка черепно-мозъчна травма и комбинирани травми по цялото тяло.

В Университетската болница „Св. Анна” в София на момчето бяха направени няколко спешни операции, но заключението на специалистите бе, че Наско има нужда от друга много сложна и спешна операция, заради която трябваше да бъде транспортиран за лечение в Германия.

Молбата на семейството на Наско за помощ от институции, общественост, фирми и близки хора, отвори стотици добри сърца, които се опитаха да съберат голямата сума пари, но смъртта изпревари добрите намерения.

Почивай в мир, мило момче! Дълбоки и искрени съболезнования изказва към родителите, близките и приятелите на Наско и от екипа на ИНФОМРЕЖА! Поклон!

 

КОМЕНТАРИ

Гапрв23:49 - 17.07.2018
По добре че не е пострадал някои невинен човек.Причината за тази злополука е в родителите.
Жалко17:28 - 16.07.2018
Съболезнования на близките! Но не може да даваш толкова мощен мотор на 16 годишен "левскар" нито каска нито нищо видиш ли го блъска гъзарията и този се блъска в трактор и си разпилява мозъка по пътя и после трябва да ме е жал и да съм съпричастни! Жалко наистина но нека е за урок на други безхаберни родители!
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK