Почина 14-годишното момче, ранено при ПТП край Кочериново

снимка: infomreja.bg, архив

14-годишният Никифор Н., тежко ранен при катастрофа преди два дни, почина тази нощ в реанимацията на болницата в Благоевград, съобщи БГНЕС.

В 1 часа след полунощ на 28 ноември лек автомобил Опел излетя от пътя край Кочериново и се заби в бор. При страничния удар в дървото най-тежко пострада осмокласникът от СОУ-Кочериново. Той бе приет директно в реанимацията на болницата със счупен на 4 места череп, фрактури на ръката, крака и други тежки травми.

Въпреки усилията на лекарите в ОАРИЛ към 2 часа след полунощ днес Никифор е починал. Сърцето на 14-годишното момче издържа в продължение на 48 часа, въпреки тежките травми на мозъка.

Лекият автомобил бе управляван от 24-годишния неправоспособен Димитър И. също от Кочериново. Той бе приет в отделението по хирургия в травматичен шок, комоцио и фрактура на гръбнака. Няма опасност за живота му.

При приемането му в болницата Димитър обяснил, че преди катастрофата са изпили около литър алкохол. На него и починалия Никифор бяха взети кръвни проби. /БГНЕС/

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK