По необичаен начин отпразнуваха Деня на бащата в Първо ОУ в Гоце Делчев

Снимки: Личен архив

Изключително интересни инициативи се провеждат в Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Гоце Делчев, по случай Седмицата на бащата.

Инициативите се приеха от децата с изключителна радост и любопитство като в I „Б“ клас бе проведена беседа на тема „Моята професия“ и „Когато бях малък“ с лектори-бащите на учениците.

Малките ученици бяха изключително впечатлени от професиите на бащите, задаваха многобройни въпроси от отговорите, на които научиха много нови неща за света, в който живеят. Пред тях бяха представени различни професии от градинар, шивач, монтьор на мотори до ветеринален лекар, а в края на интересния час малчуганите представиха професиите на своите бащи в рисунки!

Една вълнуваща и интересна среща с инж. Георги Атанасов, баща на първокласник, преживяха учениците и от  от I „Г“ клас.

Колко важна и интересна е професията на строителния инженер научиха малките ученици от бащата на Александър, който по изключително забавен начин разказа и показа на децата своята професия.

По време на срещата имаше и интересни изненади и награди за учениците.

Благодарим на таткото на Алекс и на всички татковци, защото те са сила и закрила, споделиха учителите на първокласниците, които за пореден път показаха, че татко и мама са най-важните и обичаните хора в живота им.

 

КОМЕНТАРИ

учител16:12 - 09.11.2017
ако това е необичаен начин за празнуване , моля обяснете кой е обичайният начин ,ние празнуваме всяка година празникът на бащата но не по необичаеми начини а традиционно .
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK