ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА, ПОМОГНЕТЕ ИМ ДА СЕ СЛУЧАТ!

Идват коледните и новогодишните празници и Счетоводна къща ”Крестън БулМар – Кюстендил” би желала да ви насърчи да бъдете по-добри и по-благотворителни.

Всеки един от нас може, дори без да дарява пари, да помогне на децата и възрастните хора в нужда. Начини има много и различни и нека всеки сам за себе си избере как.

Ние бихме искали да ви запознаем и с още една възможност и това са кампаниите ”Капачки в действие” и ”От календар – ДАР“!.

За тези, който все още не знаят какво представляват, това са инициативи на Фондация „Идеи в действие”.

Кампанията ”Капачки в действие” има за цел хилядите, тонове безполезни пластмасови капачки, които изхвърляме така лекомислено и замърсяваме околната среда, да ги превърне в нещо полезно и значимо за децата в домовете без родителска грижа.

Към момента в рамките на малко повече от една година кампанията е събрала 5 тона пластмасови капачки, които са предадени за преработка, а с парите от тях са закупени пет електроуреда, които да са в помощ на децата от социалните домове.

Другата кампания ”От календар – ДАР“ ни дава възможност всички календари, които получим в офисите си или в домовете ни, и са ни излишни, да се отървем от тях като ги предадем за подарък на самотните и възрастни хора от старческите домове.

Екипът на Счетоводна къща ”Крестън БулМар – Кюстендил” призовава всички вас да съберете тоновете пластмасови капачки от изпитите безалкохолни, алкохолни и всякакъв вид други напитки, които ще консумирате по празниците и да ги предадете в най-близкия до вас пункт на кампанията.

За град Кюстендил това сме ние.

Офисът на”Крестън БулМар – Кюстендил” се намира в центъра на град, в близост до централния площад. Ние ще съберем и предадем също и всеки излишен календар, който ни донесете. Превърнете боклука в нещо полезно, бъдете социално отговорни.

 

Повече информация може да намерите тук: http://ideainaction.net/karta-v-deystvie/.

 

По коледа стават чудеса, помогнете им да се случат!

 

КОМЕНТАРИ

pdl09:49 - 16.12.2014
браво дано само да е през цялата година
петя16:50 - 15.12.2014
и аз имам и ще ги донеса
az16:47 - 15.12.2014
имам малко
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK