Плувния басейн отвори врати

снимка: bg.wikipedia.org, архив

Закритият плувен комплекс в Благоевград отново отвори врати. От днес състезателите на двата плувни клуба в града, подновяват тренировки, а освен тях комплексът може да бъде използван и от граждани на областния център. Припомняме, че с предписание на Регионалната здравна инспекция на 9 февруари закритият плувен басейн в Благоевград бе затворен заради отчетени ниски температури в съблекалните и на водата в басейна.

Измерената от здравните инспектори температура в спортното съоръжение е била 17 градуса, при положение, че трябва да е най-малко 20 градуса. Проблемът е бил в парната инсталация, която не работи на пълни обороти и има нужда от ремонт. Профилактиката вече е извършена и парното работи на пълна мощност.

Според запознати, обаче температурата в съблекалните все още не е на необходимото ниво. Поради тази причина много родители съвсем основателно са забранили на своите деца да участват в тренировъчния процес на плувните клубове.  
 

КОМЕНТАРИ

анонимен00:35 - 15.02.2012
Ei gospodin kmete.Nqma li koi da se zaeme nai posle s tozi basein za da moje decata da sportuvat normalno.do koga da 4akame
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK