Плувците от GD sport с отличия на турнир в Пловдив

снимки: личен архив

140 деца от Южна България се събраха на плувния турнир „Cryo-save“ за първото състезание след обновяването на басейн "Младост" в Пловдив. Напдреварата мина с финансовата подкрепа на "Cryo-save", българския клон на водещата семейна банка за съхранение на стволови клетки в Европа, а за организацията се погрижиха Плувен клуб „Младост“ и треньорката Славяна Раденкова.

Участие взеха отборите на GD-sport (Благоевград), Мустанг (Пазарджик), Траяна (Стара Загора), домакините от Младост (Пловдив), които се представиха с най-голям тим - 80 деца.

Състезанието бе разделено в 6 възрастови групи – от родените през 2001 г., до най-малките, родени 2008 г. За призьорите във всяка група и дисциплина имаше медали, а всеки участник си тръгна с торбичка с изненади.

Всеки състезател имаше право да избере две дисциплини и да спечели най-много две златни отличия.

От отбора на GD-sport (Благоевград) се отличи Борис Делистоянов (2004 г.) с дубъл от титли на 50 м бътерфлай и 50 м св. стил. Калина Захариева (2006 г.) пък грабна два победи в най-малката възрастова група.

Състезателите на GD- sport  посветиха успехите си на своята треньорка Екатерина Георгиева и нейната първа рожба, която се появи на бял свят на 29 ноември.

 

снимки: личен архив
снимки: личен архив
снимки: личен архив
снимки: личен архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK