Площад „Никола Вапцаров” отново ще се превърне в най-големия училищен двор

Снимка: Infomreja.bg

Банско на прага на Новата учебна 2019-2020 година

Площад „Никола Вапцаров” отново ще се превърне в най-големия училищен двор, който ще събере всички, започващи нова учебна година.

На 16-и септември в 9.30 ч., кметът на Общината Георги Икономов ще приветства учениците, техните учители и родители за поредната година, изпълнена с трепети и желание за нови знания.

Под звуците на химна на Република България и със думите на „Аз съм българче”, изречени на глас от всички присъстващи, децата несъмнено ще усетят силата и важността от това да бъдат заедно в следващите месеци.

Заедно в игрите, които няма да са вече с любимите играчки, заедно в уроците, които ще са по-трудни от преди и заедно в ежедневните проблеми, които ще преодоляват с помощта на учителите си.

Община Банско се грижи всички на територията и да постигат своите върхове в една спокойна и съзидателна атмосфера и дава възможност за развиване на знания, умения и таланти, както за учениците, така и за техните високо квалифицирани преподаватели. За всички тях преподаването не е просто професия, а мисия, с която да оставят отпечатък в съзнанието и живота на своите класове.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d