Плевнелиев и Попова положиха клетва

снимка: infomreja.bg, архив

Новоизбраните президент и вицепрезидент на страната Росен Плевнелиев и Маргарита Попова положиха клетва пред Конституцията в парламента в присъствието на главата на Българската православна църква патриарх Максим, настоящия държавен глава Георги Първанов, премиера Бойко Борисов, членове на кабинета и други официални лица, пише dariknews.bg.

При влизането на Плевнелиев и Попова в залата за клетвата те бяха посрещнати със ставане на крака от избраниците, а депутатите от Атака вдигнаха плакати „Плевнелиев избран с измама".

Росен Плевнелиев обяви за своя кауза превръщането на страната ни в среднобогата държава, в която народът живее достойно, а младите хора остават.

Плевнелиев обеща да не участва в политически игри. Той ще работи за подобряване на бизнессредата, повече европари, както и за създаване на обществена нетърпимост към корупцията и престъпността.

В речта си пред депутатите Росен Плевнелиев разкри представата си за България през 2020 година - с високоскоростни влакове, енергийно ефективни кооперации и по-високи доходи.

 

КОМЕНТАРИ

Стоян Илиев21:10 - 21.01.2012
Браво, късмет и чисто и светло бъдеще занапред!
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK